Handelsbetingelser

FORBEHOLD OG PRISER
Vi forbeholder os retten til at ændre priser m.m. uden varsel. Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl.

MEDLEMSVILKÅR
Det er en forudsætning for medlemskabet af Korsør Roklub, at du tilmelder dig betaling via Dankort eller andet betalingskort, som er godkendt af Korsør Roklub og Nets. Der er også mulighed for bankoverførsel i Danske Bank på konto:

Registrerings nr. 3212
Konto nr. 09 00 30 96

Nyhedsbrev

Ved indmeldelse vil du automatisk blive tilmeldt roklubbens nyhedsbrev. Det udsendes når det føles nødvendigt fra bestyrelsens side.

I forbindelse med din første betaling godkender du, at Korsør Roklub fremover må trække pengene på din konto via dit betalingskort, indtil du enten ændrer dit medlemskab eller melder dig ud af Korsør Roklub.

Beløbet du skal betale for medlemskabet af Korsør Roklub trækkes automatisk via dit betalingskort.
Du vil senest 8 dage inden hver betaling modtage en email/sms, som fortæller dig hvor meget, du skal betale. Du vil få mulighed for at stoppe betalingen, hvis du ikke ønsker at forlænge dit abonnement.

Korsør Roklub benytter Dibs, som er godkendt af Nets til betalingsløsning, samt bankoverførsel
Ved automatisk trækning på betalingskort gemmes dine kortinformationer ikke hos Korsør Roklub, men hos Dibs.
Kvittering for betaling sendes pr mail, når du tilmelder dig accepterer du vores vilkår og du stopper dit medlemskab ved at kontakte klubben senest et måned før en opkrævningsrunde.

Hvis dit betalingskort udløber eller hvis der sker ændringer i kortdata, fremsender Korsør Roklub en påmindelse pr. mail herom. Du må herefter foretage en tilmelding med det nye betalingskort. Du tilmelder det nye betalingskort/Dankort, ved at logge ind på www.korsorroklub.dk , klik på "Betalingskort".
Ved spærring af dit betalingskort er du selv ansvarlig for at foretage en ny tilmelding med et nyt betalingskort. Dette gøres ligeledes på Korsør Roklub hjemmeside, og som beskrevet ovenfor.

Medlemskabet giver ubegrænset adgang til Korsør Roklubs arrangementer og faciliteter, hvor et gebyr ved særlige lejligheder, kan være påkrævet.

Medlemskabet er personligt og kan ikke benyttes af andre, hvorfor medlemskabet heller ikke kan overdrages til andre.


Priserne for medlemskab er som følger:

- Indmeldelsesgebyr 100 kr.

- Aktive under 18 år: 850 kr.
- Aktive over 18 år: 1.700 kr.

- Ved 1 voksen+børn er familieprisen 2.500

- Ved 2 voksne+børn er familieprisen 3.400

- Passive: 200 kr.


- IPP2 kajakkursus o/18 - 500 kr.


Satsen for aktive medlemmer skifter ved førstkommende kontingentopkrævning efter, medlemmet er fyldt 18 år. Alle priser er anført i danske kroner.

KVITTERING
Medlemmet modtager en kvittering ved træk fra betalingskort via e-mail.

OPHØR / OPSIGELSE af medlemsskab
Ønsker du ikke længere medlemsskab af Korsør Roklub, kan du oppe i højre hjørne under din bruger, vælge "Udmeldelse". Der kan du anmode om udmeldelse. Der vil ifb. med udmeldelse ikke blive refunderet betalt kontingent. Du vil efter udmeldelse, ikke længere modtage opkrævninger fra klubben.

FORTRYDELSESRET
Der er ikke fortrydelsesret. Og der refunderes ikke penge efter tilmelding.

REKLAMATIONSRET
Da der ikke er tale om fysiske produkter med ydelser, er du ikke omfattet af en reklamationsret. Du kan dog klage til bestyrelsen, hvis der er omstændigheder, du er uenig i. Alle klager vil blive behandlet i bestyrelsen, hvorefter du vil få en tilbagemelding.

Der gives ingen reduktion, refusion eller erstatning, når arrangementer må aflyses f.eks. som følge af reparation af, hærværk, fækale udslip, begrænset adgang til lokalerne eller andre uforudsete hændelser.
Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Korsør Roklub tager forbehold for tryk- og prisfejl. Korsør Roklub er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for roklubbens kontrol.

Kontakt

Korsør Roklub er altid interesserede i medlemmers meninger og ideer – derfor tager vi imod nye forslag med kyshånd fra bestyrelsens side. Henvendelse kan ske ved at sende en mail til formanden.

MEDLEMMETS ANSVAR
Korsør Roklub forbeholder sig ret til at spærre medlemmets adgang til siden ved manglende betaling, og hvis der sker mislighold af klubbens ejendom eller forenings-systemet. Der vil ikke blive udbetalt kompensation til medlemmet ved eventuel spærring.